Bethona International is een nieuw Spaans talencentrum, bestemd voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van de Spaanse taal op een andere manier, intensief en met garantie tot succes.

Uit ervaring die wij hebben opgedaan in verschillende Spaanse onderwijs instellingen is ons gebleken, dat bepaalde problemen steeds terug keren bij het leren van een vreemde taal. Bethona International heeft deze problemen aangepakt en het leren van de Spaanse taal tot een succes gemaakt.

Hoe is dat mogelijk?

Ons Spaans talencentrum is gelegen in het midden van een historische stad op het Iberisch schiereiland. Deze stad, Jerte genaamd, maakt deel uit van een natuurreservaat van nationale faam in Spanje. Bethona Internationaal mag zich gelukkig prijzen in deze omgeving gesitueerd te zijn, die de mogelijkheid biedt om activiteiten te organiseren in de natuur en te genieten van culturele tradities die in de nabijgelegen omgeving reeds in de vergetelheid zijn geraakt. Zo leren onze studenten rechtstreeks van de Spaanse bevolking, want we kunnen zeggen dat de enige buitenlanders in dit gebied onze studenten zijn.

Onze methode is een persoonlijke leermethode. We werken in kleine groepen (máx. 6 personen) ingedeeld naar het niveau van de student en zijn of haar interesses.

De accomodatie is ook een garantie tot succes. Bethona International is gevestigd in een oud XVI eeuws pand, compleet gerestaureerd en van alle gemakken voorzien: verwarming, air conditioning, internet aansluiting, etc. Hier wonen studenten en docenten samen in eigen appartementen, zodat u de docenten altijd tot uw beschikking hebt en verzekerd bent van een intensief leerproces.